• Slidebg
    SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYI

    UZMAN EKİPLERİMİZ ONAYLI ÜRÜNLERLE ÇALIŞIR!

  • Slidebg
    ACİL İLAÇLAMA

    7/24 GARANTİLİ İLAÇLAMA

Balıkesir Haşere İlaçlama | 0533 771 43 16

HİZMETLERİMİZ

Böcek ilaçlama

Fare İlaçlama

Gemi ilaçlama

Fırın ilaçlama

Hastane ?laçlama

Okul İlaçlama

Fabrika İlaçlama

Otel ilaçlama

BALIKESİR'DE 7/24 GARANTİL İLAÇLAMA HİZMETİ

Ilaçlama firmasiini seçerken kullanilan malzeme kalitesi ve tecrübeli elemanlar büyük rol oynarken, sat sonrasi hizmet bakimin dan da büyük önem tasiyan bu sektörde doğru ilaçlama firmasini seçmek son derece büyük öneme sahip.

Balikesir’de güvenilir ve tam kapsamlı ilaçlama hizmeti veriyor, ilaçlama sonrası temizliğinizi takip ediyoruz. İşyerinizin veya evinizin ilaçlama hizmetini tam kapsamlı olarak veriyor, güler yüzlü ve samimi ekibimiz ile birlikte yaşadığınız yerleri itina ile ilaçlıyoruz. Doğru ve güvenilir ilaçlamanın keyfine bizimle ulaşın.

Balıkesir Böcek ve Haşere ilaçlama firması olarak 2010 yılında başladığımızböcek ve haşere ilaçlama sektöründeki faaliyetlerine hızla devam ediyor. Firmamız sağlık bakanlığı böcek ilaçlama yetki belgesine sahiptir. Ayrıca İSO VE TSE kalite standartları belgelerimiz ile işimizi daha da üst standartlarda ve kurumsallıkta yapmaktayız. Balıkesir’in tüm mahalle, sokak, köy ve ilçelerine hizmet veren firmamız ev, iş yeri, okul, hastane, fabrika, apartman, site, park bahçe gibi tüm kapalı ve açık alanlarda böcek ve fare ilaçlama işlemleri  ile dezenfeksiyon uygulamaları yapmaktadır.

Deneyimli personelimiz uzun yıllardır işini bilen işinin ehli kişilerdir. Yapılan ilaçlama uygulamalarında bayer ürünleri kullanılır bu ürünler birleşmiş milletler dünya sağlık örgütü onaylı ve sağlık bakanlığı ruhsatlı profesyonel haşere mücadelesi ürünleridir. Bir çok kurumsal firmanın çözüm ortağıyız Balıkesir böcek ilaçlama olarak kamu kurumları ve ev apartman site gibi konut alanlarında ilaçlama işlemi gerçekleştirmekteyiz. Balıkesir böcek ilaçlama işlemleri için gerekli servis ağımız firmamızda mevcuttur.

Dünya üzerindeki bir çok salgın hastalıklardan kaynağı olan zararlı haşereler yaşam alanlarınızda sağlıksız ve kalitesiz bir ortam oluşmasına sebep olmakta ve halk sağlığı açısından büyük tehlike arz etmektedir. Haşere mücadelesi yapılırken çok dikkatli olunmalı önce sorun ve kaynağı belirlenmeli sonrasında uygulama yöntemi ve ürün doğru şekilde seçilmelidir.

Yetkisiz kişiler veya kuruluşlar  tarafından yapılan işlemler maddi kayıplara daha da önemlisi büyük sağlık sorunlarına yol açabilir. Müşteri temsilcilerimiz yaşadığınız sorun veya almak istediğiniz hizmet hakkında detaylı bilgi alır ve bu yönde gerekli işlemlerin yapılmasında size yardımcı olur. Periyodik ilaçlama işlemi yaptırmak isteyen firmaları için ücretsiz keşif yapıyoruz ve yapılan işlemler sonrası rapor ve istediğiniz gerekli evrakları düzenleyip size teslim ediyoruz.

MÜŞTERİ YORUMLARI

7/24 Garantili ve onaylı ilaçlama için bize ulaşın.

Whatsapp!